ENSKILDA SESSIONER


Yoga och samtal med Jenny

Den enskilda sessionen är en stund för dig och vid första tillfället samtalar vi om ditt behov.
Det här är din tid och du bestämmer från gång till gång vad det är som behövs och känns viktigt att arbeta med.
Du kan komma för att få hjälp med besvär av till exempel stress, utmattning, huvudvärk eller en känsla av att något i ditt behöver förändras. Sessionen kan vara en kombination av Yoga och samtal där du först blir guidad in i kroppen genom en djupavslappning/meditation. Sedan tar samtalet vid. Eller mer avslappning eller yoga.
Första tillfället är det en session på 1,5 för för att vi tillsammans kartlägger ditt mående och behov. Sen kan det mynna ut i att du behöver yoga, massage, healing eller en djupare genomgång av kroppen. Du kan få ett eget, skräddarsytt yogaprogram att arbeta med hemma. Jag erbjuder fördjupning kring det lymfatiska systemet som är väldigt tätt länkat till immunsystemet. Väldigt många av våra symptom av trötthet, stress, svullna ben och armar beror på en stagnation i lymfsystemet. Listan på besvär kan göras lång och det är sällan något som sjukvärden beaktar. Jag erbjuder även healing där du bäddas ner i en avslappnande position eller på massagebänken och blundar. Jag rör inte vid dig utan håller händerna en bit från din kropp. Det är bäst att vara i ett tillstånd av närvaro under den här stunden och tillåta vad som än sker. Jag rekommenderar att du inte mediterar eller binder dig till några specifika resultat, utan är öppen för upplevelsen precis som den är.
Läkande massage är en mjuk massage för att öppna upp flöden i kroppen och få hjälp att slappna av. och verkligen kunna känna efter. Massagen kan kombineras med Healing, du berättar om dina behov på plats.
Behöver du hjälp med ditt lymfatiska system bokar du 1,5h.

Kostnad: 650 kr/h
Första tillfället 1,5 timme, därefter bokar du valfritt 1-2h per session.


Kontakta Jenny för bokning om du inte hittar lediga tider i Timecenter.
Skicka mail