ENSKILDA SESSIONER


Yoga och samtal med Jenny

Den enskilda sessionen är en stund för dig och vid första tillfället samtalar vi om ditt behov. Det här är din tid och du bestämmer från gång till gång vad det är som behövs och känns viktigt att arbeta med. Du kan komma för att få hjälp med besvär av till exempel stress, utmattning, huvudvärk eller annan problematik i kropp och sinne.
Sessionen kan vara en kombination av yoga och samtal där du först blir guidad in i kroppen genom en djupavslappning/meditation. Därefter får du stanna i vila en stund. Sedan tar samtalet vid. Eller mer avslappning eller yoga. Du kan få ett eget, skräddarsytt yogaprogram att arbeta med hemma.

Jag erbjuder även healing där du bäddas ner i en avslappnande position och blundar. Jag rör inte vid dig utan håller händerna en bit från din kropp. Det är bäst att vara i ett tillstånd av närvaro under den här stunden och tillåta vad som än sker. Jag rekommenderar att du inte mediterar eller binder dig till några specifika resultat, utan är öppen för upplevelsen precis som den är.


Kostnad: 650 kr/h
Första tillfället 1,5 timme, därefter bokar du valfritt 1-2h per session.
Ange vilken session (Yoga eller Healing) du vill boka i meddelanderaden.

Kontakta Jenny för bokning om du inte hittar lediga tider i Timecenter.
Skicka mail


Yoga och samtal med Fredrik

Vi inleder den enskilda sessionen med en guidad avslappningsövning. Därefter har vi ett enskilt yogapass och/eller samtal.
Det är vid första tillfället som vi samtalar om dina behov, vad du önskar hjälp med och hur vi går vidare. Det finns många anledningar till enkild session. Kanske vill du må bättre, lära känna dig själv bättre eller för att du vill förändra din situation eller något hos dig själv.


Kostnad: 650 kr/h
Första tillfället 1,5 timme, därefter bokar du valfritt 1-2h per session.

Kontakta Fredrik för bokning
Skicka mail