Sadhana
8 oktober

Sadhana betyder daglig praktik på sanskrit. När vi bjuder in till Sadhana gör vi det tidig morgon för att hälsa solen och dagen. Innan yogapasset lyssnar vi på Japji, en vers på gurmuk som handlar om hela vårt väsen. Därefter gör vi ett kundalini pass med vila och avslutar med 60 minuters meditation.
Efteråt är du välkommen att frukost med oss. Antingen tar du med din egen eller så beställer du vid bokingstillfället. Skriv ditt namn + frukost. Vi erbjuder på vegetariska nyttigheter, inga animaliska produkter. Frukosten ingår i priset.

Lärare: Ida
Musiker: Kristin och Frida
Tid: 07.30-10.00
Kostnad: 250 kr

Boka HÄR


Yinyoga fördjupning
22 oktober

Varje termin återkommer denna workshopen. Härlig fördjupning där du får arbeta djupare och intensivare med med faschia och muskelvävnad. Du får veta med om hur du kan vårda din kropp genom förståelse för anatomin och faschians funktion. Det är en ordentlig genomgång av hela kroppen och avsätt gärna en stund för vila efteråt. Denna workshop avslutas med lite längre gongmeditation och en vitaminboostad smoothie.
Lärare: Jenny
Tid: 10.00-13.00
Kostnad: 450 kr

Boka HÄR


Gongvila
2 november

Gongvilan behöver knappt någon presentation för dig som upplevt vår gong under passen.  Du får göra ett lugnt yogapass för att känna in, mjuka upp stelhet för att sedan lägga dig tillrätta för en lång vila med vibrationer.

Lärare: Jenny
Tid: 19.00-20.30
Kostnad: 200 kr

Boka HÄR


Lymfsystemet
5 november

Vad gör lymfsystemet i kroppen och vad kan vi göra för att stötta kroppens alla processer genom att förstå mer?

Detta kommer du få både praktiskt och teoretiskt denna dagen med yoga, traditionell kinesisk medicin och andra effektiva tekniker. Vi kommer prata om kostens betydelse, andning och andra vanor som spelar in.
Malin kommer och föreläser om TCM och Kersti om anatomin ihop med bl.a. massageteknik.
Under dagen serveras lättare lunch och fika, allt för att du ska få en upplevelse av vad lymfsystemet handlar om.

Lärare: Malin, Kersti och Jenny
Tid: 10.00-15.30
Kostnad: 700 kr

Boka HÄR


Yoga 2 och 2
18 november

Nytt för Lilla Yogastudion.
Många positioner kan med fördel göras med en partner. Dels för att stötta varandra, kunna fördjupa positionen och för att pyssla om. Passet kommer innehålla både både fysisk och vilsamma positioner, samt en avslutande meditation som görs parvis. Du är välkommen att boka med eller utan vän/partner. Skriv namnet på din partner efter ditt när du bokar, lika gör din partner när denne bokar. Kommer du själv försöker vi se till att antal bokade på klassen blir jämnt. Som vanligt serveras en kopp the och något litet till.
Lärare: Jenny och Fredrik
Tid: 10.00-13.00
Kostnad: 400 kr

Boka HÄR


Armbalanser
25 november

Under denna workshop kommer du att lära dig grunderna i armbalanser. Klassens utgångspunkt är lekfullhet och alla, oavsett yogaerfarenhet, är välkomna. Tvärt emot vad många tror måste man inte alls ha jättestarka armar för att börja med armbalanser, utan egentligen handlar det mycket mer om att förflytta vikt, motbalansera, och jobba med andra muskler, som till exempel magen. I början kan armbalanser kännas lite otäckt, men eftersom vi bryter ned varje armbalans i delmoment kommer du att kunna utmanas och utvecklas oavsett vilken nivå du är på.

Workshopen inleds med ett dynamiskt yogaflöde med förberedande övningar som stärker de muskler vi använder oss av i våra armbalanser.

Bered dig på att svettas, ha roligt, utmanas i din egen takt och lyfta från mattan!

Lärare: Frida
Tid: 09.30-12.00
Kostnad: 350 kr, betalas endast med faktura.

Boka HÄR


Gongvila
12 december

Gongvilan behöver knappt någon presentation för dig som upplevt vår gong under passen.  Du får göra ett lugnt yogapass för att känna in, mjuka upp stelhet för att sedan lägga dig tillrätta för en lång vila med vibrationer.

Lärare: Fredrik
Tid: 19.00-20.30
Kostnad: 200 kr

Boka HÄR