Jenny

Yinyoga, Restorativ yoga, Kundalini, Mediyoga
Mindfulness och Meditation

Jenny är i grunden utbildad till kundaliniyogainstruktör och har sedan lagt till flera utbildningar. Mediyoga hos Göran Boll på Mediyogainstitutet i Stockholm. Yin- och Restorativ yoga hos Magdelana Mecweld med fördjupningar inom traditionell kinesisk medicin och mindfulness. Hon hoppas kunna förmedla lugn, att det inte alltid behövs prestation för att uppnå. Ibland är det vilan, pausen och avslappningen som är den mest effektiva vägen. Jenny brinner för det större perspektivet, hälsa, medvetenhet och miljö. Men allt börjar i det lilla, med myrsteg i rätt riktning.

Kontakta Jenny via 0709-50 84 84 eller via mail till Jenny@lillayogastudion.se


Fredrik

Yin, Kundalini

Fredrik är utbildad yoga- och meditationslärare i KundaliniYoga, YinYoga och Restorativ yoga och också Ayurveda. Fredrik tycker om att leda lugna pass med fokus på återhämtning, där deltagare får chansen att vara i stillhet en stund. Han hoppas att kunna hjälpa andra att hitta sin balans i livet, en balans som återspeglas både i kropp och sinne. Fredrik har en stark övertygelse att yoga och meditation är ett fantastiskt verktyg för just detta. Kom som du är, nybörjare som erfaren.

Kontakta Fredrik via 073-345 35 79 eller via mail till fredrik@lillayogastudion.se


Frida

Vinyasa

Frida Trönnberg, är utbildad till yogalärare i vinyasayoga, en utbildning hon genomförde i Costa Rica. Hon har en bakgrund inom kampsporten ju-jutsu som hon också är utbildad instruktör inom. Kampsport och yoga är väldigt lika på många plan, bland annat när det gäller att träna på fokus, uppmärksamhet och att hitta ett inre lugn. Det Frida älskar med yoga är att hon får möjlighet att känna in vad hon behöver, att lära känna sig själv mer, att inte lika ofta reagera direkt på en känsla som uppkommer och att blir tålmodigare. Hon vill genom yogan hjälpa andra att hitta sin väg.

Kontakta Frida via 073-381 20 57 eller via mail till Frida@lillayogastudion.se


Hestu

Hatha Flow

Hestu comes from Indonesia. She moved to Linköping in 2014 for studying Master in Child Studies and stays in Sweden for love and work. Hestu teaches hatha yoga. Her class is gentle and joyful that reflect on her daily practices. Gentle creates a space allowing the innerself to grow. She offers you to acknowledge your own body and move with such enjoyment. Her intention of teaching yoga is to share others to experience yoga with joy and happiness. She invites you to slow down and create your own space that awakens your most authentic self. She is continually deepening her studies in Body Mind Centering, Embodied Anatomy, meditation, philosophy and alignment. She has studied yoga and movement from John Ogilvie, Anja Bergh, Leo Peppas.

Kontakta Hestu via Hestu@lillayogastudion.se


Ida

Kundalini

Ida är kundaliniyogalärare som leder under devisen yin och yang; lugnt sinne och stark kropp, vila och aktivitet, återhämtning och utmaning . Hon leder gärna fysiska pass men med en lugn och positiv närvaro. Och är morgonpigg så det är hon som peppar oss att erbjuda Sadhana på studion. Ida kommer att hålla kundaliniyoga+ tillsammans med Jenny på torsdagar kl 18:50-20:10 i vår.

Kontakta Ida via Ida@lillayogastudion.se


Daniel

Kundalini

Sedan Daniel började sin kundaliniyogainstruktörsutbildning för fyra år sedan har han en daglig kundaliniyogapraktik. Innan dess yogade han flitigt och testade många andra former såsom Hatha, Asthanga och Bikram. Han arbetar som massageterapeut och läser sitt fjärde år till Osteopat. Under de senaste decenniet har han gjort en djupdykning i självutveckling som inkluderat flertalet utbildningar, retreater och festivaler. I sin undervisning vävs osteopatiska tips in och hans kunskap inom manuell medicin gör det lämpligt att ställa frågor kring vad för strukturer som påverkas i kroppen av yogapassen. Han har som mål att just Du ska få det Du behöver från yogaklassen!

Kontakta Daniel via 070-812 47 38 eller via mail till Daniel@lillayogastudion.se


Malin

Global Yoga

Malin är den friluftsälskande yogin som hittade in i yogan via kundaliniyogan 2007. Hon yogar allra helst utomhus, och har sedan de första trevande stegen inom kundaliniyogan utövat även andra yogaformer, meditiation och mindfulness. För Malin är yogan numera en del av livet, och en viktig del för att finna balans och perspektiv i en stundtals ganska hektisk vardag. Hon har genom yogan fått lättare att lyssna på sin egen inre röst, släppa prestation och ändå utmana sig själv där det behövs, både fysiskt och mentalt. Malin är utbildad inom GlobalYoga, som är en fysisk yogaform utvecklad för 2000-talets människa. Där varvas fysiska utmaningar med mentala intentioner och genom att ta hand om och stärka kroppen får vi också lättare tillgång till vårt inre och kan därigenom lättare skapa en helhet.

Kontakta Malin via Malins@lillayogastudion.se


Camilla

Mindfullness

Camilla är auktoriserad dramapedagog och har under många år använt sig av yoga som verktyg i sin drama- och teaterundervisning. Nu vidareutbildar hon sig också inom drama/kroppsterapi. Bredvid yogan har Camilla tränat olika kampsporter vilket ytterligare har stärkt hennes intresse för sambandet mellan fysisk och mental träning. För Camilla är medvetenheten om kroppen och dess samspel med känsla och tanke viktig. Yoga, andningsövningar och meditation är hennes väg till mindre stress, större styrka, harmoni och energi men även till ökad självkännedom och livsglädje.

Kontakta Camilla via Camilla@lillayogastudion.se


Eva Lena

MediYoga

Eva Lena Kohn är utbildad folkhälsovetare och hälsocoach. Sedan några år arbetar hon även som mediyogainstruktör, utbildad på Mediyogainstitutet i Stockholm. En stor drivkraft för är att kunna inspirera andra människor till att göra sina egna livsstilsförändringar i livet. Hon utgår från ett holistiskt synsätt i sitt arbete och där blir Mediyoga ett viktigt redskap i utvecklingen mot en kropp och själ i balans och harmoni.

Kontakta Eva Lena via Evalena@lillayogastudion.se