AgnetaHej, vad fint att du är här!
Välkommen att ge plats för dig själv och det du mår gott av! Att investera tid och hälsa i sig själv är något som ofta genererar flerfaldigt tillbaka och något de flesta av oss kan göra mer av. Jag arbetar med ett helhetstänk i behandlingar och yoga, där alla aspekter av människan är viktiga och får komma till tals och synas. Mina fysioterapeutiska kunskaper vävs samman med kurser och livserfarenhet, alltid individuellt anpassat efter dig och där du befinner dig just nu.
Har du frågor eller undrar om en tid som inte syns i bokningssystemet? Hör gärna av dig till agneta@lillayogastudion.se eller via sms/ring 0700 – 146722.

Avslappningsmassage

Välkommen till en stund där du får vila i en mjuk, inkännande massage med lätta grepp och strykningar. Behandlingen utgår från den svenska klassiska massagen och fokus är alltid där ditt behov finns i stunden. Den mjuka massagen ökar blodcirkulationen, lugnar nervsystemet och ökar produktionen av må-bra-hormonet oxytocin, vilket ofta ger en djup avslappning och ett vilsamt lugn för kroppen och sinnet. Denna behandling är även fin om din kropp är känslig för tuffare massagebehandlingar.
Pris: 590 kr/45 min, 700 kr/ h


Boka

Regndroppsmassage

Regndroppstekniken är en exklusiv och rogivande massage med rena eteriska oljor. Den är stärkande och hjälper kroppen att läka efter stress, infektioner, trötthet eller andra påfrestningar. Behandlingen består av lätt beröring och massagetekniker för fötter, rygg och nacke. Regndroppsmassagens flera oljor har olika egenskaper och verkar tillsammans avslappnande, utrensande och välgörande för rygg, nervsystem och immunförsvar. Oljorna har även via vårat doftcentra en inverkan på vårat sinne och emotioner.
Behöver du en riktig energiboost t.ex. efter långvarig infektion, höst- eller vintertrötthet rekommenderas 3 behandlingar inom 2 veckor, så att du får ett riktigt energitillskott. I behandlingen"exklusiv" ingår alltid ansikts- och arm/handmassage.
OBS! Regndroppsmassage utförs ej på gravida.
Pris: 750 kr/h, 1050 kr/90 min - ”exklusiv”


Boka

Aromamassage

En mjuk och avslappnande taktil massage med den extra dimensionen av eteriska oljor. Vi väljer ut oljor efter dina önskemål och behov eller intuitivt och du får verkan av oljorna både genom huden och via ditt doftcentra. Oljorna har olika terapeutiska egenskaper, bland annat stärkande, lugnande, främjar immunsystemet och balanserande. Jag arbetar alltid med rena eteriska oljor av högsta kvalitet från Young Living.
Pris: 700 kr/h


BokaLymfbehandling/lymfmassage

Lymfsystemet är en otroligt viktig del av kroppens hälsa och immunförsvar. Det löper runt vårat blodsystem och tar hand om slaggprodukter som kroppen behöver rensa ut, såsom bakterier, virus och toxiner. Tecken på att systemet är begränsat eller ineffektivt är bland annat trötthet, återkommande infektioner, svullnad, ömhet, celluliter, frusenhet, eller en mage i obalans. Lymfsystemet kan vi stötta och hjälpa på flera olika sätt. Lymfmassagen är en viktig del och består av en mjuk massage i lymfvätskans riktning, lätta vibrationer och strykningar i vävnaden. Efter en behandling känns kroppen ofta lättare och mjukare. I samband med en behandling får du även råd och insikt i hur du på fler sätt själv kan stötta ditt lymfsystem. Vi arbetar med andningsträning, egenvård med massage du själv kan utföra i vardagen, och kan även lägga till yogaövningar som gör gott för flödet i systemet. Att jobba med detta viktiga system är en långsiktig process. Har du mycket stagnationer i ditt system kan du behöva flera behandlingar för bästa effekt. För detta finns möjlighet att både köpa 5 - och 10 gångers kort, då blir varje enskild behandling reducerad i pris.
Pris: 1200 kr/90 min, 1350 kr/120 min


Boka

Lymfmassage med egenvård och coachning - 1:a besöket, 2 timmar

Denna tjänst rekommenderas att du bokar första gången du är på en lymfbehandling. Här samtalar vi först om dina behov och var du är, varefter du får en lymfbehandling. Med dig hem får du en grundlig genomgång av egenvård, en massage du själv utför för att hålla igång flödet i ditt viktiga lymfsystem. Här finns tid för frågor och övriga funderingar kring hur du bäst boostar ditt lymfsystem.
Pris: 1350 kr/120 min


Boka

Extra coachning i egenvård av lymfsystemet, 45 min

Behöver du extra coachning i egenvård av lymfsystemet, eller har andra frågor dykt upp när du börjat jobba med lymfan? Kanske vill du ha råd om hur du själv kan använda silikonkoppor för att släppa mer på stopp i ditt lymfsystem eller hur du kan tänka kring kost och träning? Boka då denna tid i samband med en behandling eller enskilt.
Pris: 450 kr/45 min


Boka

Enskild yoga och coachning

Här finns platsen för dig att få individuell guidning och råd kring din hälsa och att stärka den. Det kan vara att du önskar individuellt anpassade övningar i yoga och tips eller metoder som kan stötta i din vardag. Kanske är du nyfiken på hur du kan förbättra din andning och det är där vi då landar i att hitta tekniker som stöttar dig till en starkare och friskare kropp och sinne. Är det den mentala aspekten som behöver fokus så kan vi landa i meditation och lugnande affirmationer eller strategier. Det finns plats för alla aspekter av oss – vi är en helhet och vår balans är alltid individuell och unik.
Pris: 800 kr/h, 1200 kr/90 min


Boka

Coachande samtal

När vi vill förändra oss själva och vårat liv kan det behövas stöd och nya infallsvinklar för att finna nya sätt att agera och tänka. I samtalsform träffas vi här och fokuserar på vad du önskar för förändring i ditt liv och att hitta verktyg till hur du kan nå fram till dem. Du guidas tryggt i att hitta dina egna svar och lyssna in dina behov och önskningar.
Pris: 800 kr/h, 1200 kr/90 min - första besöket

Boka