BOKA TERMINSKURS

Här bokar du din terminskurs.

Hur funkar det på Lilla Yogastudion?

När du bokar en terminskurs hos oss fyller du in nedan formulär och läser noggrant genom bokningsregler.
En terminskurs startar upp vid ett visst antal bokade och bekräftelse om det skickas ut direkt när det kravet uppfylls. Därför kan det dröja en stund innan du får bekräftelse. Du får alltid ett meddelande i god tid innan kursen börjar. Vi förutsätter att eftersom du bokar kursen har du även planerat in det preliminärt i ditt schema.

När du bokar kurser online gäller distansköpslagen och där gäller det att du kan ångra ett köp 14 dagar efter att du klickat på BOKA. Hos oss gäller detta men du kan inte avboka din kurs när det är mindre än 7 dagar till kurstart. Varför då kanske du undrar. Det är för att lärare anlitas och får besked om att köra kursen när det är tillräckligt många bokade. Skulle du kunna boka av in i det sista innebär det att läraren går back. Däremot kan vi erbjuda att du får byta klass om ditt schema blivit förändrat. Har du blivit skadad eller sjuk erbjuder vi alternativa klasser. Funkar det överhuvudtaget inte att närvara på studion ber vi om ett läkarintyg för att avboka din kurs. Då dras 250kr samt de tillfällen som passerat av på återbetalningen.

I bokningssystemet där dina bokningar ligger kan du göra ombokningar fritt inom ramen för terminsschema. Då får du en möjlighet att använda dina tillfällen. Ombokning behöver ske minst 4 timmar innan passet startar, därefter anses klassen förbrukad.
Din terminskurs gäller endast den termin du bokat, du kan alltså inte spara dina missade tillfällen till kommande terminer.
Hör gärna av dig om du har frågor, du når oss enklast via Hej@lillayogastudion.se


Hela beloppet ska kunna betalas via det betalsätt du anger!!
Kurser startar vid 4 bokade deltagare och du meddelas senast en vecka innan start om kursen blir av. Speciellt gällande klasserna på dagtid är det bra om du anger ett alternativ.
Bokningsregler för terminskurser. Mail hamnar lätt i spam, därför behöver du lägga till bokning@lillayogastudion.se och hej@lillayogastudion.se i dina kontakter. Vi kommunicerar via mail och tar inte ansvar för att du läser. Anmälan till en terminskurs är bindande efter 14 dagars ångerätt, bokningsavgiften är 500kr/kurs och återbetalas ej vid avbokning. Bokningsavgiften är inkluderad i det pris som anges vid respektive kurs. Du får en faktura per mail i samband med att din bokning med sista datum satt efter 14 dagars ångerrätt. Väljer du att betala via Actiway eller Wellnet godkänner vi ej återbetalning från tidgare år eller om du avbokar efter 14 dagar. Fakturor ställs ut med aktuellt datum och med rubrik Friskvård. Du kan inte betala en faktura via friskvårdsportelerna utan endast via angivet BG. Betalning genom Actiway och Wellnet meddelas vid bokningen, utebliven notis betyder att du godkänner faktura från Lilla Yogastudion. ALLA ändringar på redan skrivna fakturor debiteras med 250kr, även de fall ångerrätten faller in. Betalning via friskvårdsportal medger ej återbetalning eller tillgodokvitto. Ångerrätten gäller då du avbokar kursen senast 14 dagar efter DU skickat din beställning, senast 7 dagar innan kursen startar. Bokar du senare än 7 dagar innan kursstart godkänner du att du inte har någon ångerrätt. Friskvård återbetalas ej med hänvisning till Skatteverket. Detta gäller oavsett betalningsmetod. Efter uppstart av kursen återbetalas endast avgiften vid uppvisande av läkarintyg som påvisar att du inte kan delta i några alternativa kurser som löper parallellt med din bokade kurs. Du förbinder dig att avboka enstaka klasser minst 4h innan start för att kunna använda den för bokning av ny klass. ALLA ändringar sker genom bokninssystemet och vi undanbeder alla sms, mail, messenger, Facebook och instagram gällande din närvaro. Jo, vi bryr oss väldigt mycket om dig men det tar tid och energi att kika efter meddelanden i alla dessa forum. Du kan ta igen korrekt avbokade klasser på terminskurser, endast under den terminen du bokat. Alltså kan du inte spara tillfällen till terminen efter. Du kan inte heller boka workshops eller behandlingar som ersättning. I de fall vi måste ställa in eller ställa om Lilla Yogastudion verksamhet kan du hänvisas till övriga terminsschemat eller att delta via de webbaserade klasser vi erbjuder. Gällande läget med skiftade restriktioner avsäger vi oss ansvar i det läget att regeringen beslutar om lockdown som innebär att vi inte kan hålla öppet.