BRA ATT VETA

Lite information till dig

Hos oss finns allt du behöver för att yoga. Men vill du ta med en egen matta är du så klart välkommen att göra det. Det är bra att inte äta en för stor måltid innan passet, det kan kännas obehagligt under passet. Lilla Yogastudion är en liten studio och därför ber vi extra tydligt om att du INTE använder dofter alls, då många är känsliga. För allas trevnad är det fint att vara ren och fräsch. På toaletten i den lilla byrån finns det våtservetter för dig som smidigt vill tvätta dina fötter.

Mattan i yogan ska symbolisera en direkt avspegling av oss själva och vår själ. Inte vill du trampa på dig själv med smutsiga fötter eller överhuvudtaget på någon annan. Kliv därför endast på den mattan du själv kommer använda under passet. I samband med passen serveras thé, känn dig alltid välkommen att ta en kopp.
Under passet ber vi om att inga koppar eller glas står på golvet. Vill du ta med en kopp thé hem, ta gärna med dig din egen take-away-mugg. I samband med klasserna ber vi även om lägre röster och att samtal inte pågår i yogasalen precis i samband med klassen.