Jenny B


Hej, vad glad jag blir att du hittat hit!

Hej, vad glad jag blir att du hittat hit! En god hälsa är rikedom och min främsta drivkraft är att ge dig förutsättningar att skapa en god fysisk och mental hälsa. Jag drivs av att hjälpa just dig till ett rikare och mer hälsosamt liv där bland annat yoga och eteriska oljor kan skapa magi! För mig är det viktigt att känna in och lyssna på det du vill ha hjälp med så att varje besök känns personligt och värdefullt. Att investera i sin hälsa ska kännas meningsfullt och jag strävar efter att du alltid ska gå från ett besök hos mig med en lite lättare känsla i hjärtat.

Boka genom att klicka på knappen under respektive beskrivning, väl inne i bokningssystemet kan du ändra val av behandling. Om du har frågor kontakta mig via mail Jennyb@lillayogastudion.se

Aromamassage

Aromamassage är en taktil och avslappnande massage där jag mjukt masserar din rygg och de kroppsdelar där du upplever besvär. I massagen använder jag mig av eteriska oljor som vi tillsammans väljer ut efter dina behov. Oljorna kan hjälpa dig att komma till rätta med så väl ömma muskler och leder som stress, oro och värk.

Eteriska oljor verkar terapeutiskt genom att bland annat påverka det limbiska systemet. Oljorna når ditt nervsystem både genom huden och luktsinnet och inom 20 minuter har oljorna nått ut till varje cell i din kropp och verkar där de verkar i upp till 4-6 timmar.

Massage 45 minuter 550 kr
Massage 60 minuter 700 kr

Boka

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en aromaterapeutisk massage där 9 olika rena eteriska oljor masseras in på vitaflexpunkter på ryggen och under fötterna. Det är en mjuk, taktil kroppsbehandling som verkar utrensande och avslappnande och är effektiv mot värk i rygg och nacke. Behandlingen kan också balansera din hormonbalans, stärka ditt immunförsvar och hjälpa kroppen att läka de nedbrytande effekterna av stress.

Oljorna som används är antiinflammatoriska, virushämmande och antibakteriella . Dofterna från oljorna verkar även lugnande på sinnet och har en avslappnande och humörhöjande effekt.

Du kan välja om du vill ha en fullständig behandling (rygg och fötter) eller endast behandling av rygg.
Fullständig behandling tar mellan 60-75 minuter och kostar 700 kr.
Behandling av endast rygg tar ca 45-60 minuter kostar 500 kr.

Boka

Reiki Healing

Reiki är en japansk behandlingsmetod där man balanserar kroppens energiflöden. Det är en mjuk, holistisk behandlingsmetod där man utgår från att kropp och sinne är en helhet. Man arbetar med kroppens egna läkningsprocesser och fyller samtidigt på kroppens energidepåer.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe.
Reiki kan effektivt lindra smärta så som ischiassmärtor och muskelvärk och kan också lösa upp så väl fysiska och mentala spänningar. Reiki hjälper också till att sänka våra stressnivåer, öka vår välbefinnande, minska insomningsproblem och mentala låsningar. Reiki tillför egentligen inte något nytt utan hjälper snarare kroppen att läka sig själv. Reiki arbetar samtidigt på den fysiska och emotionella planet och frigör spänningar som orsakar smärta eller problem.
En reikibehandling består i att jag varsamt lägger mina händer på speciella platser på eller strax över din kropp. Detta är en fantastisk behandling att ge sig själv eller någon du tycker om!

En behandling tar ca 60 minuter och kostar 650 kr.

Boka