Jenny


Välkommen hit

De flesta av oss skulle må gott av att unna oss mer av det som gör det behagligare att vara människa.
Det är enkelt att glömma bort det viktigaste vi har i detta livet, vår kropp. Den ska bära oss genom
åren och vi vill gärna att livet ska vara smärtfritt. Det kräver gott underhåll, rörelse, god sömn och kost.
Hos mig kan du få en stund inriktad på dina behov, läs mer nedan om vad jag erbjuder.
Här finns det ett erbjudande för kontinuerlig friskvård, kika HÄR.

Yoga och samtal

Den enskilda sessionen är en stund för dig och vid första tillfället samtalar vi om ditt behov.
Det här är din tid och du bestämmer från gång till gång vad det är som behövs och känns viktigt att arbeta med.
Du kan komma för att få hjälp med besvär av till exempel stress, utmattning, huvudvärk eller en känsla av att något i ditt behöver förändras. Sessionen kan vara en kombination av Yoga och samtal där du först blir guidad in i kroppen genom en djupavslappning/meditation. Sedan tar samtalet vid. Eller mer avslappning eller yoga.
Första tillfället bokar du en session på 1,5 för för att vi tillsammans kartlägger ditt mående och behov. Sen kan det mynna ut i att du behöver yoga, massage, healing eller en djupare genomgång av kost. Du kan få ett eget, skräddarsytt yogaprogram att arbeta med hemma.

Pris: 800 kr/h
Önskar du lösa ett paket om 10 tillfällen a 90 minuter, erbjuds det för 10000kr.

BOKA HÄR

Lymfterapi

Vad handlar det här om, Lymfterapi? Vårt lymfatiska system är otroligt komplicerat, speciellt i den kvinnliga kroppen är systemet mycket mer avancerat än i mäns. Det innebär så klart att en del komplikationer kan uppstå på vägen. Tydliga sådana är lymfödem, lipöden, myxödem som oftast visar sig genom svullnad. Men det kan lika gärna handla om en stumhet, smärta som inga smärtstillande biter på. Trötthet, depressioner, fibromyalgi, magbesvär och cancer. Listan kan göras lång. Det lymfatiska systemet är navet i vårt immunsystem. Det är det lymfatiska systemet som ska transportera och eliminera virus, bakterier och tumörceller.
Jag arbetar utifrån yoga med rörelser och andning och lägger till den läkande massagen som stimulerar mjukt så att ett ökat flöde skapas. Det är mjukt, skönt och gör väldigt sällan ont. Vid första tillfället ses vi för ett samtal där jag kartlägger dig och får en djupare förståelse för vad du behöver och hur du önskar att behandlingen ska se ut.
Problem i det lymfatiska systemet kräver tålamod, därför är den här behandlingen något jag rekommenderar dig att investera i över tid. För att få en god effekt och hållbara resultat är det av vikt att du går på upprepade behandlingar. Jag erbjuder därför 5- och 10-kort där du får varje behandling lite billigare. Behöver du en avbetalningsplan hjälper jag dig med det.
Pris: 1200kr/session
5-kort kostar 5500kr. 10-kort kostar 10000kr.

BOKA HÄR

Läkande massage

Läkande massage är en mjuk massage där jag arbetar med taktil beröring för att hjälpa din kropp att slappna av. Många somnar under behandlingen och det är helt ok. Jag känner av flöden i din kropp och lägger fokus på att få igång stagnationer i alla vävnadslager. Denna behandling passar dig som känner att vanlig massage är lite för tuff för din kropp. För att knuffa på ditt system lite extra använder jag ibland aromatiska oljor, hur och vilken stämmer jag av med dig. Välkommen till den sköna, djupa avslappningen.
Pris: 700kr/h
6500kr för 10-kort

BOKA HÄR

Myofashia release

Myofashia release är en behandlingsmetod specifikt inriktad på muskeln och bindvävnaden som finns runt omkring och i muskulaturen. Myo står för muskel och fascia för bindvävshinna. Bindvävnaden är en stödjevävnad som finns runt omkring och i musklerna men även mellan olika organ. Tekniken syftar på att släppa på spänningar och ökar cirkulationen av blod och det lymfatiska flödet. Det är en effektiv behandling för att mjuka upp stelhet och lösa upp ärrbildning som blivit efter operationer, kraftiga eller återkommande slag mot kroppen. Behandlingen är effektiv mot det vanliga stela också och du som har problem med att lösa det på egen hand med träning och streck kommer ha god nytta av dessa tekniker.
Pris: 800kr/ h

10-kort kan bokas för 7500 kr.

BOKA HÄR

Det lilla extra

Huden är kroppens största organ, vi behöver vårda den med näringsrik mat och rena produkter. I samband med övriga behandlingar kan du lägga till en lätt ansiktsbehandling som görs med produkter från Moonsun. Produkterna är helt naturliga och innehåller endast veganska och icke djurtestade ingredienser. Behandlingen tar inte lång tid men effekten sitter i och huden blir len och rosig. Pris: 150kr i samband med annan behandling

Pris: 250kr för enbart ansiktsbehandlingen.

BOKA HÄR

Coachning

Jag arbetar med en forskningsbaserad samtalsmetodik som bygger på KBT (kognitiv beteendeterapi), MI (motivational interviewing) och ACT (acceptance and commitment therapy). Vid första tillfället kartlägger vi dina behov och börjar blicka framåt. Vad önskar du uppnå och hur ser du att det ska gå till.
Pris: 800 kr/h
Önskar du lösa ett paket om 10 tillfällen a 90 minuter, kostar det 9750 kr.
Önskar du lösa ett paket om 10 tillfällen a 60 minuter, erbjuds det för 6500 kr.
Första tillfället 1,5 timme, därefter bokar du valfritt 60-90 min per session.

BOKA HÄR

Spirituell coachning

Den här stunden är din, vad behöver du för din spirituella resa? Jag möter dig i full tillit att det som behövs kommer visa sig och när du landar in i avslappning och modet att se kommer du uppleva mer och mer av dig själv, vilka dina guider är och vad de förmedlar. Första gången möts vi i meditation och samtal. Vid kommande besök är det upp till dig. Jag hjälper dig in i ett djupare lyssnande antingen med yoga, healing eller Läkande massage. Fantastiska tekniker för att ge dig stöd på vägen.
Pris: 800 kr/h
Önskar du lösa ett paket om 10 tillfällen a 90 minuter, erbjuds det för 9000 kr.
Önskar du lösa ett paket om 10 tillfällen a 60 minuter, erbjuds det för 6500 kr.
Första tillfället 1,5 timme, därefter bokar du valfritt 60-90 min per session.

BOKA HÄR