Jenny


Hej, välkommen hit!

Behöver du stöd? Det gör i alla fall jag och många gånger tar det mot att unna sig behandlingar. Det behöver vi alla bli bättre på, det kallas att vårda sitt kapital. Leva livet medans vi lever och bädda så bra som möjligt för att slippa smärta längre fram. Är smärtan redan här finns det än större anledning att börja ta hand om dig.
Min historia speglas i det jag gör, alla behandlingar har sin grund i ett behov jag haft eller har. Under våra träffar är du alltid välkommen att fråga hur jag gjort eller tänker. Jag har levt många år med fruktansvärd migrän och därmed även mental ohälsa. Efter att jag hittade yogan började jag studera hälsa ur fler aspekter och har sedan, som jag är väldigt stolt över "nördat" inom områden som jag ser som viktiga nycklar till ett gott mående. Hos mig kan du få en stund inriktad på dina behov, läs mer nedan om vad jag erbjuder. Det kan ge dig en bild av ramarna jag arbetar inom och hur du ska boka. Sedan när vi väl ses, skräddarsyr jag alltid efter ditt dagsbehov.

Boka genom att klicka på knappen under respektive beskrivning, väl inne i bokningssystemet kan du ändra val av behandling. Om du har frågor kontakta mig via mail Jenny@lillayogastudion.se eller genom att ringa / smsa 0709-508484

Yogaterapi

Yogaterapi är som en slags sjukgymnastik med yoga som utgångspunkt och därmed inte bara fysiska besvär som hanteras. Yoga är en livsfilosofi som hanterar hela människans behov, fysiskt som psykiskt.
Det första tillfället går vi genom din situation och vad du önskar uppnå. Vi börjar sessionen med att landa ner i lugn för att sedan prata. Efter det går vi vidare med att att sätta ihop ett program skräddarsytt efter dina behov. Det kan även handla om att du behöver meditation, avslappning, massage eller annat som jag kan erbjuda hjälp med. Tänk på att boka 90 minuter första sessionen, därefter kan du välja mellan 60 och 90 min.
Dessa tillfällen ses vi på Lilla Yogastudion.

Pris: 800 kr/h


Det är inte möjligt att boka alla lediga tider till Yogaterapi, ta kontakt så hittar vi tid tillsammans.
Maila mig

Lymfterapi

Vad handlar det här om, Lymfterapi? Vårt lymfatiska system är otroligt komplicerat, speciellt i den kvinnliga kroppen är systemet mycket mer avancerat än i mäns. Det innebär så klart att en del komplikationer kan uppstå på vägen. Tydliga sådana är lymfödem, lipöden, myxödem som oftast visar sig genom svullnad. Men det kan lika gärna handla om en stumhet, smärta som inga smärtstillande biter på. Trötthet, depressioner, fibromyalgi, magbesvär och cancer. Listan kan göras lång. Det lymfatiska systemet är navet i vårt immunsystem. Det är det lymfatiska systemet som ska transportera och eliminera virus, bakterier och tumörceller.
Jag arbetar utifrån yoga med rörelser och andning och lägger till den läkande massagen som stimulerar mjukt så att ett ökat flöde skapas. Det är mjukt, skönt och gör väldigt sällan ont. Vid första tillfället ses vi för ett samtal där jag kartlägger dig och får en djupare förståelse för vad du behöver och hur du önskar att behandlingen ska se ut.
Problem i det lymfatiska systemet kräver tålamod, därför är den här behandlingen något jag rekommenderar dig att investera i över tid. För att få en god effekt och hållbara resultat är det av vikt att du går på upprepade behandlingar. Jag erbjuder därför 5- och 10-kort där du får varje behandling lite billigare. Behöver du en avbetalningsplan hjälper jag dig med det.
Pris: 1200kr/session

Boka

Läkande massage

Läkande massage är en mjuk massage där jag arbetar med taktil beröring för att hjälpa din kropp att slappna av. Många somnar under behandlingen och det är helt ok. Jag känner av flöden i din kropp och lägger fokus på att få igång stagnationer i alla vävnadslager. Denna behandling passar dig som känner att vanlig massage är lite för tuff för din kropp. För att knuffa på ditt system lite extra använder jag ibland aromatiska oljor, hur och vilken stämmer jag av med dig. Välkommen till den sköna, djupa avslappningen.
Pris: 700kr/h

Boka

Koppningsmassage mot celluliter över ben/rumpa

Koppningsmassage är en uråldrig metod där vakum används för att lyfta hud och bindväv. Genom att använda koppor skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen.
Här används koppning på höft, rumpa och lår för att reducera dina celluliter. Detta påverkar bindväven och underhudsfettet. Cirkulationen kommer igång ordentligt och på så sätt minskar man vätskeansamlingar som kan finnas. Slaggprodukterna och gifter dräneras ut och försvinner. Behandlingen påverkar fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sett minskar fettcellerna i omfång och fettdepåeerna krymper. Både kollagen och elastin påverkas positivt av behandlingen vilket ger en smidigare och fastare hud.
För bästa resultat så rekommenderas 8 behandlingar hos terapeut, 2ggr/v i 4 veckor. Sund kosthållning, ökat intag av vatten och motioner främjar resultatet.
Pris: 800kr/h

Boka

Myofashia release

Myofashia release är en behandlingsmetod specifikt inriktad på muskeln och bindvävnaden som finns runt omkring och i muskulaturen. Myo står för muskel och fascia för bindvävshinna. Bindvävnaden är en stödjevävnad som finns runt omkring och i musklerna men även mellan olika organ. Tekniken syftar på att släppa på spänningar och ökar cirkulationen av blod och det lymfatiska flödet. Det är en effektiv behandling för att mjuka upp stelhet och lösa upp ärrbildning som blivit efter operationer, kraftiga eller återkommande slag mot kroppen. Behandlingen är effektiv mot det vanliga stela också och du som har problem med att lösa det på egen hand med träning och streck kommer ha god nytta av dessa tekniker.
Pris: 800kr/ h

Boka

Coachning

Jag arbetar med en forskningsbaserad samtalsmetodik som bygger på KBT (kognitiv beteendeterapi), MI (motivational interviewing) och ACT (acceptance and commitment therapy). Vid första tillfället kartlägger vi dina behov och börjar blicka framåt. Vad önskar du uppnå och hur ser du att det ska gå till.
Pris: 800 kr/h
Första tillfället 1,5 timme, därefter bokar du valfritt 60-90 min per session.

Boka

Spirituell coachning

Den här stunden är din, vad behöver du för din spirituella resa? Jag möter dig i full tillit att det som behövs kommer visa sig och när du landar in i avslappning och modet att se kommer du uppleva mer och mer av dig själv, vilka dina guider är och vad de förmedlar. Första gången möts vi i meditation och samtal. Vid kommande besök är det upp till dig. Jag hjälper dig in i ett djupare lyssnande antingen med yoga, healing eller Läkande massage. Fantastiska tekniker för att ge dig stöd på vägen.
Pris: 800 kr/h
Första tillfället 1,5 timme, därefter bokar du valfritt 60-90 min per session.

Boka