Jenny


Hej, välkommen hit!

Jag heter Jenny och jag hjälper dig gärna.
På Lilla Yogastudion kan du delta i yogaklasser, föreläsningar och workshops med mig. Jag kommer gärna till din arbetsplats med "yoga på stol" och diverse föreläsningar kring livet och hälsa.

På Lilla Kliniken arbetar jag med personliga möten och behandlingar. Mitt mål är att hjälpa dig till ett gott liv där kropp och sinne är i balans. Det är viktigt att vårda sitt kapital, vår hälsa är avgörande för om vi lever bra. Smärta tar mycket energi från annat och i många fall handlar det om att ge sig själv extra stöd. Ge dig själv chansen att förstå situationen och skapa enkla rutiner. Hos mig kan du få en stund inriktad på dina behov, läs mer nedan om vad jag erbjuder. Det kan ge dig en bild av ramarna jag arbetar inom och hur du ska boka. Sedan när vi väl ses, skräddarsyr jag alltid efter ditt dagsbehov.

Boka genom att klicka på knappen under respektive beskrivning, väl inne i bokningssystemet kan du ändra val av behandling. Om du har frågor kontakta mig via mail Jenny@lillayogastudion.se eller genom att ringa / smsa 0709-508484

Coachning Expand

Just nu erbjuder jag kortare sessioner för att introducera en ny metodik utöver det jag arbetar med annars. Du kan boka 30 minuter till ett specialpris på 350kr. Metodiken kallas Expand och handlar om att du får hjälpa att expandera din kapacitet att leva det liv du längtar efter. Många säger att vi ska utmana oss att gå utanför vår komfortzon, detta är ett sätt att göra komfortzonen större så att du inte behöver känna stress över att pusha dig.

Jag arbetar med forskningsbaserad samtalsmetodik som bygger på KBT (kognitiv beteendeterapi), MI (motivational interviewing) och ACT (acceptance and commitment therapy). Vid första tillfället kartlägger vi dina behov och börjar blicka framåt. Vad önskar du uppnå och hur ser du att det ska gå till.
Pris: 840 kr/h

Boka

Yogaterapi

Yogaterapi är som en slags sjukgymnastik med yoga som utgångspunkt och därmed inte bara fysiska besvär som hanteras. Yoga är en livsfilosofi som hanterar hela människans behov, fysiskt som psykiskt.
Det första tillfället går vi genom din situation och vad du önskar uppnå. Vi börjar sessionen med att landa ner i lugn för att sedan prata. Efter det går vi vidare med att att sätta ihop ett program skräddarsytt efter dina behov. Det kan även handla om att du behöver meditation, avslappning, massage eller annat som jag kan erbjuda hjälp med. Tänk på att boka 90 minuter första sessionen, därefter kan du välja mellan 60 och 90 min.
Dessa tillfällen ses vi på Lilla Yogastudion.

Pris: 840 kr/h


Det är inte möjligt att boka alla lediga tider till Yogaterapi, ta kontakt så hittar vi tid tillsammans.

Maila mig

Lymfterapi / Lymfterapi de Lux

Vad handlar det här om, Lymfterapi? Vårt lymfatiska system är otroligt komplicerat, speciellt i den kvinnliga kroppen är systemet mycket mer avancerat än i mäns. Det innebär så klart att en del komplikationer kan uppstå på vägen. Tydliga sådana är lymfödem, lipöden, myxödem som oftast visar sig genom svullnad. Men det kan lika gärna handla om en stumhet, smärta som inga smärtstillande biter på. Trötthet, depressioner, fibromyalgi, magbesvär och cancer. Listan kan göras lång. Det lymfatiska systemet är navet i vårt immunsystem. Det är det lymfatiska systemet som ska transportera och eliminera virus, bakterier och tumörceller.
Jag arbetar utifrån yoga med rörelser och andning och lägger till den läkande massagen som stimulerar mjukt så att ett ökat flöde skapas. Det är mjukt, skönt och gör väldigt sällan ont. Vid första tillfället ses vi för ett samtal där jag kartlägger dig och får en djupare förståelse för vad du behöver och hur du önskar att behandlingen ska se ut.
Problem i det lymfatiska systemet kräver tålamod, därför är den här behandlingen något jag rekommenderar dig att investera i över tid. För att få en god effekt och hållbara resultat är det bra om du går på upprepade behandlingar.
Lymfterapi de Lux innebär att du får med dig 30 dagars näringboost i form av Soul. Näringspreparat gjorda på näringsrika och fröer med många gynnsamma hälsoeffekter.

Pris från 1350kr/session
Extra tillägg, IR-madrass eller vibrationsplatta. Gratis för dig med 5- eller 10-kort.

Boka

Lymfmassage / Lymfmassage de Lux

Lymfmassage är en mjuk behandling som hjälper lymfsystemet igång.
Lymfsystemet är kroppens fantastiska vätske-rengöringssystem som ska ta hand om allt vårt "skräp", transportera bort slaggprodukter, proteiner, fett, överskottsvätska, döda celler, mjölksyra men även larma immunförsvaret vid infektioner. Men hinner inte lymfsystemet med svullnar vi helt enkelt och blir lättare sjuka.
Så en lymfmassage hos mig kan vara endast en massage om man vill det eller så ser vi på din kropp med ett större helhetsperspektiv, hyllar den för allt den varit med och kämpat med, men ger den nya förutsättningar för att hitta balans. Önskar du en grundlig genomgång av helheten och skriftlig uppföljning bokar du 90 minuter Lymfterapi.

Lymfmassage med hjälp av djupa lugna andetag har som syfte att öka lymfsystemets pumphastighet, då ökas bortransporten av slaggprodukter och vätska från vävnaderna vilket minskar på och förhindrar ökning av svullnad. Med mjuka pumpningar och strykningar mot lymfvätskans riktning skjutsar och ökar massagen vätskan mot dess rengöringsstationer lymfnoderna.
Lymfmassage passar dom flesta men speciellt för dig med lymfödem, lipödem, svullnad vid graviditet, fibromyalgi, utbrändhet mf/cfs-kroniskt trötthetssyndrom eller oförklarlig tyngdkänsla och svullnad i kroppen.
Lymfmassade de Lux innebär att du får med dig 30 dagars näringboost i form av Soul. Näringspreparat gjorda på näringsrika och fröer med många gynnsamma hälsoeffekter.

Pris från 850kr/h
Extra tillägg, IR-madrass eller vibrationsplatta. Gratis för dig med 5- eller 10-kort.

Boka

Läkande massage

Läkande massage är en mjuk massage där jag arbetar med taktil beröring för att hjälpa din kropp att slappna av. Många somnar under behandlingen och det är helt ok. Jag känner av flöden i din kropp och lägger fokus på att få igång stagnationer i alla vävnadslager. Denna behandling passar dig som känner att vanlig massage är lite för tuff för din kropp. För att knuffa på ditt system lite extra använder jag ibland aromatiska oljor, hur och vilken stämmer jag av med dig. Välkommen till den sköna, djupa avslappningen.
Pris: 750kr/h
Extra tillägg, IR-madrass eller vibrationsplatta. Gratis för dig med 5- eller 10-kort.

Boka

Koppningsmassage mot celluliter över ben/rumpa

Koppningsmassage är en uråldrig metod där vakum används för att lyfta hud och bindväv. Genom att använda koppor skapas ett undertryck som befrämjar blod- och lymfcirkulationen.
Här används koppning på höft, rumpa och lår för att reducera dina celluliter. Detta påverkar bindväven och underhudsfettet. Cirkulationen kommer igång ordentligt och på så sätt minskar man vätskeansamlingar som kan finnas. Slaggprodukterna och gifter dräneras ut och försvinner. Behandlingen påverkar fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sett minskar fettcellerna i omfång och fettdepåeerna krymper. Både kollagen och elastin påverkas positivt av behandlingen vilket ger en smidigare och fastare hud.
För bästa resultat så rekommenderas 8 behandlingar hos terapeut, 2ggr/v i 4 veckor. Sund kosthållning, ökat intag av vatten och motioner främjar resultatet.
Pris: 840kr/h
Extra tillägg, IR-madrass eller vibrationsplatta. Gratis för dig med 5- eller 10-kort.

Boka