PRESENTATION AV KURSER

Boka Drop In


STARK & SMIDIGPå denna klassen kommer du få arbeta med att BLI stark och smidig. Klassen kommer ha en progression och du behöver prioritera att delta varje vecka. Du kommer få arbeta med flera olika yogaformer så som Ashtanga, Hatha, Kundalini och Yin. Du får 20% hos Jenny på Lilla Kliniken under terminen samt full tillgång till Onlineyoga.
Utmaning: MEDEL

Lärare: Jenny, John & Kristina
Måndag 17.00-18.30
12 tillfällen
Kostnad: 3500 kr

Bokningsregler

BOKA HÄR

SATTVA HATHAVi kommer gå genom ett antal moment som ...
* Asana: olika positioner som du står, sitter eller ligger i för att stärka upp din kropp.
* Prayanama: övningar för att reglera andningen så att ett fysiskt och mentalt välbefinnande uppnås.
*Mudras: olika handpositioner för att skapa eneriskiftningar i den fysiska, mentala och energiska kroppen.
* Mantra: Ljud (sång) för att jobba med den elektromagnetiska fältet i hjärtat.
* Kriya: en teknik eller åtgärd för att skapa en evolutionär respons.
* Meditation

Ledorden för kursen är nyfikenhet och glädje.
Utmaning: LÄTT - MEDEL

Lärare: Kristina
Startar vecka 34
Söndag 17.00-18.30
15 tillfällen
Pris: 2800kr

Bokningsregler

BOKA HÄR


SÖNDAGSLYXDe här tillfällena kommer Malin, Elin och Jenny bjuda på avslappning i alla former. Lugn, vilsam yoga för att hitta känslan inåt och kunna mjuka upp medvetet. Det blir restorative yoga, yoga nidra, yoga med eteriska oljor. Vi kommer använda oss av ljud från gongar, klangskålar och klockor.
Utmaning: LUGN

Lärare: Malin; Elin & Jenny
Söndag 19.00-20.30
12 tillfällen
Kostnad: 2600 kr
Bokningsregler

BOKA HÄR

STARK MENTALTHär ska du få träna din mentala styrka! Du kommer få göra det med i fysiska utmaningar med kundaliniyogan, mental träning utifrån coachning och mycket mer. Du kan räkna med att det blir skön vila, goda skratt och en hel del att fundera på. Du väljer hur djupt du vill gå. Du får 20% hos Jenny på Lilla Kliniken under terminen samt full tillgång till Onlineyoga.
Utmaning: MEDEL

Lärare: Jenny
Onsdag 19.00 - 20.30
12 tillfällen
Kostnad: 3500 kr

Bokningsregler

BOKA HÄRVILA DIG I FORMVi behöver alla vila, vissa behöver till och med träna på att vila, slappna av, koppla bort, träna sinnet på att inte grubbla. På denna kursen kommer du få den gosigaste vilan. Restorative, yinyoga, meditationer, yoga bidra, gongvila och mer sköna vibrationer. Du får 20% hos Jenny på Lilla Kliniken under terminen samt full tillgång till Onlineyoga.
Utmaning: MEDEL

Lärare: Jenny
Måndag 19.00 - 20.30
12 tillfällen
Kostnad: 3500 kr

Bokningsregler

BOKA HÄR

YIN SPIRALKänner du dig stel? För mig var det stelt oavsett om jag stretchade eller inte. Tills jag hittade yinyogan. Den är helt underbar och under en klass får du vila in i kroppen och positionen. Ibland kan det vara utmanande att stanna kvar för att det spänner, då hjälper andetaget till. Andas in och på en långsam utandning försöker du slappna av.
Denna yogaformen är väldigt lugn och meditativ och just det är det många som behöver, även om det finns en tanke om att det behövs mer träning. I så fall, planera in promenader eller annan träning och komplettera med yinyoga. Denna yogaformen riktar sig mot fascia, bindväv som är det som blir stelt i kroppen. När denna struktur blir smidigare blir det generellt bättre flöden i kroppen. Denna kursen kommer även innehålla en del övningar för mobilitet i rörelse och balans. Utmaning: MEDEL

Lärare: Jenny
Onsdag 17.00-18.30
12 tillfällen
Kostnad: 2800 kr

Bokningsregler

BOKA HÄR


FUNKTIONELL YOGAPå den här kursen ligger fokus på att återfinna och stärka kopplingen mellan fot, knä och höft - ja ibland hela vägen upp till nacken. Vi jobbar från grunden och uppåt i kroppen och använder oss av olika hjälpmedel - där balansstänger är en central del. Detta eftersom de bidrar till att balansera oss både fysiskt och mentalt och underlättar jämvikt på ett härligt sätt som ofta också lockar till skratt. Kursen är en hybrid mellan yoga och funktionell rörelse, där även andning och avslappning är givna inslag. Kursen hålls varannan vecka för att du ska få chans att låta innehållet landa och repeteras mellan gångerna, och riktar sig till dig som vill utforska dig själv på ett nyfiket och lekfullt sätt. Då du kommer utvecklas mycket under terminens gång är detta en kurs för dig som räknar med att kunna gå alla tillfällen på kursen.
Ingen Drop In.

Utmaning: MEDEL

Lärare: Malin
Udda tisdagar 17.15 - 18.30
8 tillfällen, START VECKA 35
Kostnad: 2200 kr

Bokningsregler

BOKA HÄR

YOGA FLOW

För dig som vill utmanas


Yoga Flow är en fysisk yogaform där du stärker hela dig - det fysiska, mentala och känslomässiga. Klasserna innehåller flödande, kreativa sekvenser där du förmodligen blir varm och kanske även får träningsvärk, men också andningsövningar, meditation och avslappning. Klasserna vävs samman till en helhet med hjälp av en tydlig intention som återfinns i såväl musik som fysiska positioner och mentalt eller filosofiskt tema. På den här kursen behöver du vara inställd på att bli varm och kanske utmanas, detta är klassisk GlobalYoga. 
Utmaning: INTENSIV


Lärare: Malin
Tisdag 19.00 - 20.15
14 tillfällen, START VECKA 35
Kostnad: 2800 kr

Bokningsregler

BOKA HÄR


LUNCHPAUSLåt kroppen och sinnet få en välbehövlig paus mitt på dagen med hjälp av andning, mjuka rörelser och positioner och en kortare vila. Här behöver du inte byta om utan är välkommen i kläder du kan röra dig mjukt i, och kan lugnt tassa tillbaka till vardagen utan att duscha.

Utmaning: LUGN
Lärare: Malin
Jämna tisdagar 11.45-12.30
7 tillfällen, start v34
Kostnad: 1250kr
Drop-in i mån av plats: 200kr

BOKA HÄR

LUNCHYOGAMjuk medicinsk yoga med Jenny. Passar dig som behöver träna dig på att vila och komma ner i varv på dagen. Det finns så många fördelar med att ge sig den här stunden på dagen, bättre fokus, mer ork, bättre sömn och enklare att reglera kroppens hormoner.

Utmaning: LUGN

Lärare: Jenny
Tisdag 11.30-12.30
12 tillfällen, start vecka 36
Kostnad: 2200 kr
Bokningsregler

BOKA HÄR


MEDITATION

Välkommen på en lugn stund!


Under dessa pass bjuder jag på verktyg som kan hjälpa dig till mer lugn, avslappning, kroppsmedvetenhet, självmedkänsla, energi m.m. Det blir olika teman varje gång som t.ex. fysisk avslappning, mindfulnessövningar, andning, sinnesmeditation, kroppsskanning, klangskål-vila, visualiseringsövningar och mycket mer. Men strukturen ser ungefär likadan ut för att få in rutin och trygghet på passen. I den mysiga och lugna oasen Lilla Yogastudion på Vasavägen 13 (mitt emot teatern) hålls meditationen. Allt du kan behöva finns på plats men vill du ha med egen matta eller filt så får du ta med! Kom som du är, du behöver inte vara ombytt eller förberedd på något sätt. Här är det helt prestationsfritt!

Investeringen till dig själv:
- 200kr/per gång
- 1800kr för 10-kort (om du vet att du inte kommer att kunna gå alla gånger)
- 3200kr för terminskort (18ggr)


Klippkorten kan enbart utnyttjas på Carolinas meditationspass Om du skulle ha outnyttjade klipp vid terminens slut kan du utnyttja resterande summa på Carolinas behandlingar på Hunnebergsgatan 35 (Angelicas fotvårdsstudio). Inga köpta klippkort återbetalas.

Betalning:
Du kan betala på följande sätt:
- På plats via Swish
- Faktura med 10 dagar betalningsvillkor, 30kr faktureringsavgift tillkommer
- Genom friskvårdsportalerna Benify, Wellnet och Epassi


Bokning:
Boka din plats på följande länk:

Du kan boka fram till 2 timmar innan passet startar.
Avbokning senast 5h innan, vid senare avbokning debiteras 100%

Vid frågor kontakta Carolina på 0768-380508 eller stressaav@gmail.com
Hemsida: stressa-av.nu
Utmaning: LÄTT

Lärare: Carolina
Torsdag 17.15 - 18.15
18 tillfällen
Kostnad: Termin 3200 kr

BOKA HÄR

LÄKANDE YOGA MED MANTRASÅNGDen här kursen passar dig som vill frigöra stagnerad energi i din kropp. Du kanske varit sjuk, vill släppa taget om ett jobb, bli modigare, våga säga din åsikt eller så kanske du bara gillar att sjunga?! Med hjälp av sång frigör vi blockeringar i halschakrat vilket i sig är väldigt läkande för kroppen. Du behöver inte vara en “duktig sångare”, den här kursen är till för alla som vill ha stöd och framåtrörelse i sin livsresa! Då det är min första termin på Lilla Yogastudion ger jag alla deltagare på kursen 15% rabatt på mina behandlingar under hela hösten 2022, (reikibehandling, migränbehandling med Neuro-Auricular Technique, tidigare liv samt coachande samtal).

Lärare: Ann-Charlotte
Torsdag 18.45 - 20.00
14 tillfällen
Kostnad: Termin 3333 kr
Nivå: För alla

BOKA HÄR