Jenny

Yinyoga, Restorativ yoga, Kundalini, Mediyoga
Mindfulness och Meditation

Jenny är i grunden utbildad till kundaliniyogainstruktör och har sedan lagt till flera utbildningar. Mediyoga hos Göran Boll på Mediyogainstitutet i Stockholm. Yin- och Restorativ yoga hos Magdelana Mecweld med fördjupningar inom traditionell kinesisk medicin och mindfulness. Hon hoppas kunna förmedla lugn, att det inte alltid behövs prestation för att uppnå. Ibland är det vilan, pausen och avslappningen som är den mest effektiva vägen. Jenny brinner för det större perspektivet, hälsa, medvetenhet och miljö. Men allt börjar i det lilla, med myrsteg i rätt riktning.

Kontakta Jenny via 0709-50 84 84 eller via mail till Jenny@lillayogastudion.se


Malin

Global Yoga

Malin är den friluftsälskande yogin som hittade in i yogan via kundaliniyogan 2007. Hon yogar allra helst utomhus, och har sedan de första trevande stegen inom kundaliniyogan utövat även andra yogaformer, meditiation och mindfulness. För Malin är yogan numera en del av livet, och en viktig del för att finna balans och perspektiv i en stundtals ganska hektisk vardag. Hon har genom yogan fått lättare att lyssna på sin egen inre röst, släppa prestation och ändå utmana sig själv där det behövs, både fysiskt och mentalt. Malin är utbildad inom GlobalYoga, som är en fysisk yogaform utvecklad för 2000-talets människa. Där varvas fysiska utmaningar med mentala intentioner och genom att ta hand om och stärka kroppen får vi också lättare tillgång till vårt inre och kan därigenom lättare skapa en helhet.

Kontakta Malin via Malins@lillayogastudion.se


Jonas

Kundalini+

Jonas är utbildad lärare inom både medicinsk- och kundaliniyoga. Det som fick honom att utbilda sig till yogalärare var den lugnande effekt kundaliniyogan har på hans sinne. ”Det passade mig perfekt som komplement till en hektisk vardag”. Enligt Jonas upplevs kundaliniyogans effekt bäst då man gjort en utmanande övning och sedan får vila. På daglig basis driver han ett litet företag, Green Vibes, som säljer japanskt lyxigt matcha-te. Hälsointresset har alltid varit med Jonas och han har även utbildat sig inom Stuctural Awareness som handlar om kroppshållning och massage för bindväven. Eftersom Jonas i grunden är utbildad civilingenjör är det viktigt för honom att förankra aspekter från både det logiska såväl som det filosofiska som yogan erbjuder. Jonas håller gärna i intensiva yogapass, där både Du som nybörjare och erfaren yogi är välkommen.

Kontakta Jonas via mail till hej@lillayogastudion.se


Marie

Mediyoga

Marie är instruktör i MediYoga sedan två år tillbaka. Hon har i många år själv utövat yoga, mindfulness och meditation i olika former och gillar att läsa böcker inom vitt skilda områden. En favoritbok just nu är” Närmare Något" av Simon Krohn. Genom MediYogan har hon även förmånen att förmedla yogan till patienter. Hon har bland annat undervisat hjärtsjuka patienter yoga på stol. I sitt dagliga arbete som företagssjuksköterska lär hon just nu ut yogan som ett verktyg att ta till, för att hantera och förebygga stress, som en del i rehabiliteringskedjan. I MediYogan med sina enkla, prestigelösa övningar finns något för alla. Det är fantastiskt att se vilken lugnande effekt "det långa djupa andetaget" kan ha i vardagen. Yoga är ett sätt för Marie att starta dagen på bästa sätt, att landa, ladda batterierna och få tid för självreflektion. Hon använder ofta yogaandningen vid promenader och löpning.

Kontakta Marie via hej@lillayogastudion.se


Lauren

Mjuk Hatha - Gentle Hatha

Lauren LaFauci genomförde sin Hathautbildning på Urban Om studio i Stockholm. Hon har yogat sedan 2006 i USA och har erfarenhet av många olika former (Iyengar, vinyasa, yin, restorative) samt pranayama, kriya, och meditation inklusive yoga nidra. För Lauren är yoga som magi, en väg att skapa styrka genom inre spänstighet, att känna dig själv, och att ansluta till andra. Hon blev yogalärare för att dela denna magi med andra. När Lauren inte yogar hittar du henne på Linköpings universitet, vdär hon jobbar sedan 2016, eller ute i naturen nära sjö och skog.

Kontakta Lauren via hej@lillayogastudion.se


Idha

Kundalini

Idha älskar att dela med sig av det som har varit värdefullt för henne i resan att hitta hem till sig själv, till mer avslappning, närvaro, självkärlek, aliveness, lycka, trygghet och kraft. Hon vägleder med en mjuk och tillåtande approach för att möta dig själv och ditt hjärta på ett djupare plan. Med enkelhet och utifrån autenticitet där vi kan mötas i neutralt hedrande av varandra. Idha har studerat Kundaliniyoga för Annki Har Dyal Kaur Landhal och Hathayoga, Samayoga för bl.a Sky Akasha med vediska studier (self-knowledge) med Swamiji Vagishananda. Idha jobbar även som Zen Coach vilket också influerar hennes sätta att guida med reflekterande frågor för närvaro och självkännedom. Idha vill bjuda in till att hitta ett sätt att leva i linje med ditt hjärta där du kan slappna av in i dig själv och få tillgång till allt du längtar efter.

Kontakta Idha via Idha@lillayogastudion.se


Emma

Livscoach, gruppcoach och parrelationscoach

Emma är utbildad till livscoach, gruppcoach och parrelationscoach av Kjell Haglund som driver Livscoachakademin. Emma jobbar med mental och själslig målfokusering där hon stödjer dig att gå utanför dina bekvämlighetszoner för en vidare personlig utveckling. Coaching kan frigöra potentialen inom dig och få dig lättare att öppna upp för nya möjligheter och finna högre motivation och meningsfullhet i livet. Som följd av detta kan även coachningen minska oro och stress samt öka kärleken till dig själv. Ämnen som Emma talar varmt för är villkorslös kärlek, självkänsla, medveten närvaro och konflikthantering. I gruppcoachningen ”Öka din självkänsla nu!” som Emma håller föreläser hon om självkänsla och guidar gruppen där enskild gruppmedlem både får utforska att bli coachad av andra i gruppen och att coacha andra gruppmedlemmar.

Kontakta Emma via emma@emmacoaching.se


Daniel

Kundalini

Sedan Daniel började sin kundaliniyogainstruktörsutbildning för fyra år sedan har han en daglig kundaliniyogapraktik. Innan dess yogade han flitigt och testade många andra former såsom Hatha, Asthanga och Bikram. Han arbetar som massageterapeut och läser sitt fjärde år till Osteopat. Under de senaste decenniet har han gjort en djupdykning i självutveckling som inkluderat flertalet utbildningar, retreater och festivaler. I sin undervisning vävs osteopatiska tips in och hans kunskap inom manuell medicin gör det lämpligt att ställa frågor kring vad för strukturer som påverkas i kroppen av yogapassen. Han har som mål att just Du ska få det Du behöver från yogaklassen!

Kontakta Daniel via 070-812 47 38 eller via mail till Daniel@lillayogastudion.se


Camilla

Mindfullness

Camilla är auktoriserad dramapedagog och har under många år använt sig av yoga som verktyg i sin drama- och teaterundervisning. Nu vidareutbildar hon sig också inom drama/kroppsterapi. Bredvid yogan har Camilla tränat olika kampsporter vilket ytterligare har stärkt hennes intresse för sambandet mellan fysisk och mental träning. För Camilla är medvetenheten om kroppen och dess samspel med känsla och tanke viktig. Yoga, andningsövningar och meditation är hennes väg till mindre stress, större styrka, harmoni och energi men även till ökad självkännedom och livsglädje.

Kontakta Camilla via Camilla@lillayogastudion.se


Hestu

Hatha Flow

Hestu comes from Indonesia. She moved to Linköping in 2014 for studying Master in Child Studies and stays in Sweden for love and work. Hestu teaches hatha yoga. Her class is gentle and joyful that reflect on her daily practices. Gentle creates a space allowing the innerself to grow. She offers you to acknowledge your own body and move with such enjoyment. Her intention of teaching yoga is to share others to experience yoga with joy and happiness. She invites you to slow down and create your own space that awakens your most authentic self. She is continually deepening her studies in Body Mind Centering, Embodied Anatomy, meditation, philosophy and alignment. She has studied yoga and movement from John Ogilvie, Anja Bergh, Leo Peppas.

Kontakta Hestu via Hestu@lillayogastudion.se


Ida

Kundalini

Ida är kundaliniyogalärare som leder under devisen yin och yang; lugnt sinne och stark kropp, vila och aktivitet, återhämtning och utmaning . Hon leder gärna fysiska pass men med en lugn och positiv närvaro. Och är morgonpigg så det är hon som peppar oss att erbjuda Sadhana på studion. Ida kommer att hålla kundaliniyoga+ tillsammans med Jenny på torsdagar kl 18:50-20:10 i vår.

Kontakta Ida via Ida@lillayogastudion.se