Jenny

Yinyoga, Restorativ yoga, Kundalini, Mediyoga
Mindfulness och Meditation

Jenny är i grunden utbildad till kundaliniyogainstruktör och har sedan lagt till flera utbildningar. Mediyoga hos Göran Boll på Mediyogainstitutet i Stockholm. Yin- och Restorativ yoga hos Magdelana Mecweld med fördjupningar inom traditionell kinesisk medicin och mindfulness. Hon hoppas kunna förmedla lugn, att det inte alltid behövs prestation för att uppnå. Ibland är det vilan, pausen och avslappningen som är den mest effektiva vägen. Jenny brinner för det större perspektivet, hälsa, medvetenhet och miljö. Men allt börjar i det lilla, med myrsteg i rätt riktning.

Kontakta Jenny via 0709-50 84 84 eller via mail till Jenny@lillayogastudion.se


Paula

Yoga mot ångest

Paula’s journey on yoga started more than ten years ago. As a regular yoga practitioner while completing her studies on psychology, Paula found her path to help others live a healthier, happier life. In 2017 she decided to make of yoga a professional career and become a registered yoga instructor. She completed her yoga education at YogaCenter in Madrid where she studied asana practice, philosophy, meditation and pranayama techniques with Gauri Agulla.C and Swami Shanmugananda, with special focus on anatomy and body allignment. For the last two years she has been travelling, working and studying abroad while holding short courses for specific group needs. She loves swimming, gardening and wandering outdoors. Paula’s approach is to guide others through their personal and unique journey on yoga, adapting the practice to everyone’s unique condition, physically and emotionally. She sees yoga as an integrative therapy where the adequate integration of the yoga techniques lead us into a deeper awareness and understanding of our physiological, psychological and emotional processes. As a yoga instructor she aims to facilitate the means and tools for you to find your own way and become empowered of your process.

Kontakta Paula via hej@lillayogastudion.se


Malin

Global Yoga

Malin är den friluftsälskande yogin som hittade in i yogan via kundaliniyogan 2007. Hon yogar allra helst utomhus, och har sedan de första trevande stegen inom kundaliniyogan utövat även andra yogaformer, meditiation och mindfulness. För Malin är yogan numera en del av livet, och en viktig del för att finna balans och perspektiv i en stundtals ganska hektisk vardag. Hon har genom yogan fått lättare att lyssna på sin egen inre röst, släppa prestation och ändå utmana sig själv där det behövs, både fysiskt och mentalt. Malin är utbildad inom GlobalYoga, som är en fysisk yogaform utvecklad för 2000-talets människa. Där varvas fysiska utmaningar med mentala intentioner och genom att ta hand om och stärka kroppen får vi också lättare tillgång till vårt inre och kan därigenom lättare skapa en helhet.

Kontakta Malin via Malins@lillayogastudion.se


Jonas

Kundalini+

Jonas är utbildad lärare inom både medicinsk- och kundaliniyoga. Det som fick honom att utbilda sig till yogalärare var den lugnande effekt kundaliniyogan har på hans sinne. ”Det passade mig perfekt som komplement till en hektisk vardag”. Enligt Jonas upplevs kundaliniyogans effekt bäst då man gjort en utmanande övning och sedan får vila. På daglig basis driver han ett litet företag, Green Vibes, som säljer japanskt lyxigt matcha-te. Hälsointresset har alltid varit med Jonas och han har även utbildat sig inom Stuctural Awareness som handlar om kroppshållning och massage för bindväven. Eftersom Jonas i grunden är utbildad civilingenjör är det viktigt för honom att förankra aspekter från både det logiska såväl som det filosofiska som yogan erbjuder. Jonas håller gärna i intensiva yogapass, där både Du som nybörjare och erfaren yogi är välkommen.

Kontakta Jonas via mail till hej@lillayogastudion.se


Marie

Mediyoga

Marie är instruktör i MediYoga sedan två år tillbaka. Hon har i många år själv utövat yoga, mindfulness och meditation i olika former och gillar att läsa böcker inom vitt skilda områden. Genom MediYogan har hon även förmånen att förmedla yogan till patienter. Hon har bland annat undervisat hjärtsjuka patienter yoga på stol. I sitt dagliga arbete som företagssjuksköterska lär hon just nu ut yogan som ett verktyg att ta till, för att hantera och förebygga stress, som en del i rehabiliteringskedjan.
I MediYogan med sina enkla, prestigelösa övningar finns något för alla. Det är fantastiskt att se vilken lugnande effekt "det långa djupa andetaget" kan ha i vardagen. Yoga är ett sätt för Marie att starta dagen på bästa sätt, att landa, ladda batterierna och få tid för självreflektion. Hon använder ofta yogaandningen vid promenader och löpning.

Kontakta Marie via hej@lillayogastudion.se


Carolina

Meditation

Carolina arbetar med att hjälpa människor att hitta sitt inre lugn genom meditation och coachning, både genom sitt egna företag men även i kommunens verksamhet. På fritiden är det naturen och hästar som lockar.

Kontakta Carolina via hej@lillayogastudion.se


Lauren

Mjuk Hatha - Gentle Hatha

Lauren LaFauci genomförde sin Hathautbildning på Urban Om studio i Stockholm. Hon har yogat sedan 2006 i USA och har erfarenhet av många olika former (Iyengar, vinyasa, yin, restorative) samt pranayama, kriya, och meditation inklusive yoga nidra. För Lauren är yoga som magi, en väg att skapa styrka genom inre spänstighet, att känna dig själv, och att ansluta till andra. Hon blev yogalärare för att dela denna magi med andra. När Lauren inte yogar hittar du henne på Linköpings universitet, där hon jobbar sedan 2016, eller ute i naturen nära sjö och skog.

Kontakta Lauren via hej@lillayogastudion.se


Idha

Kundalini

Idha älskar att dela med sig av det som har varit värdefullt för henne i resan att hitta hem till sig själv, till mer avslappning, närvaro, självkärlek, aliveness, lycka, trygghet och kraft. Hon vägleder med en mjuk och tillåtande approach för att möta dig själv och ditt hjärta på ett djupare plan. Med enkelhet och utifrån autenticitet där vi kan mötas i neutralt hedrande av varandra. Idha har studerat Kundaliniyoga för Annki Har Dyal Kaur Landhal och Hathayoga, Samayoga för bl.a Sky Akasha med vediska studier (self-knowledge) med Swamiji Vagishananda. Idha jobbar även som Zen Coach vilket också influerar hennes sätta att guida med reflekterande frågor för närvaro och självkännedom. Idha vill bjuda in till att hitta ett sätt att leva i linje med ditt hjärta där du kan slappna av in i dig själv och få tillgång till allt du längtar efter.

Kontakta Idha via Idha@lillayogastudion.se


Daniel

Kundalini

Sedan Daniel började sin kundaliniyogainstruktörsutbildning för fyra år sedan har han en daglig kundaliniyogapraktik. Innan dess yogade han flitigt och testade många andra former såsom Hatha, Asthanga och Bikram. Han arbetar som massageterapeut och läser sitt fjärde år till Osteopat. Under de senaste decenniet har han gjort en djupdykning i självutveckling som inkluderat flertalet utbildningar, retreater och festivaler. I sin undervisning vävs osteopatiska tips in och hans kunskap inom manuell medicin gör det lämpligt att ställa frågor kring vad för strukturer som påverkas i kroppen av yogapassen. Han har som mål att just Du ska få det Du behöver från yogaklassen!

Kontakta Daniel via mail till hej@lillayogastudion.se


Ida

Kundalini

Ida är kundaliniyogalärare som leder under devisen yin och yang; lugnt sinne och stark kropp, vila och aktivitet, återhämtning och utmaning . Hon leder gärna fysiska pass men med en lugn och positiv närvaro. Hon är morgonpigg så det är hon som peppar oss att erbjuda Sadhana på studion. Ida kommer att hålla kundaliniyoga+ tillsammans med Jenny på torsdagar kl 18:50-20:10 i vår.

Kontakta Ida via Hej@lillayogastudion.se