MalinHej och välkommen!

Vad kul att du vill fördjupa dig inom yogan! Yogan har flera gånger i livet hjälpt mig att hålla näsan över vattenytan, och jag hoppas kunna hjälpa dig att på samma sätt hitta stöd i yogan i din vardag. Kanske vill du bli starkare och smidigare; kanske har du smärta eller stressproblematik som du behöver få hjälp med? Kanske vill du förbättra din kroppsuppfattning och utvecklas i din yogapraktik, eller helt enkelt få en djupare förståelse för såväl de fysiska som mentala delarna av yoga?

Oavsett vilket är du varmt välkommen till mig. Jag är i grunden utbildad inom den fysiska yogan, och har även fördjupat mig inom områden som andning, avslappning och meditation – och fötter! Dessutom har jag mångårig erfarenhet av ledarskap och förebyggande hälsoarbete. När du anlitar mig ser jag alltid till dina specifika behov och jag strävar alltid efter att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen, oavsett om du vill lära dig stå på huvudet eller behöver hjälp med att stärka upp din kropp eller ditt sinne. 

Boka genom att klicka på knappen under respektive beskrivning nedan. Om du har frågor eller vill skräddarsy ett upplägg som inte finns beskrivet nedan, är du varmt välkommen att kontakta mig via mail: malins@lillayogastudion.se eller genom att ringa / smsa 0731-534743

Kontakt: Malins@lillayogastudion.se

Personlig yogaklass

När du bokar en personlig yogaklass ligger fokus bara på dig. Jag arbetar då som din yoga-PT så att du får hjälp med just dina behov inom yogan. Kanske har du någon skada du behöver ta hänsyn till, eller någon position du vill utforska mer på djupet. Kanske vill du bara få hjälp att komma igång med hemmapraktik, eller få en stund helt anpassad efter dig. Jag ger dig en trygg och säker stund på yogamattan där du får utmanas på din nivå. Min utgångspunkt är fysisk yoga, men klasserna innehåller alltid även andning och avslappning för att bli till en helhet. Inför första tillfället ingår en avstämning via mail eller telefon för att kartlägga dina behov och önskemål.en trygg och säker stund på yogamattan där du får utmanas på din nivå. Min utgångspunkt är fysisk yoga, men klasserna innehåller alltid även andning och avslappning för att bli till en helhet. Inför första tillfället ingår en avstämning via mail eller telefon för att kartlägga dina behov och önskemål.
840kr/h

Boka

Personlig yogaklass, 2-5 personer

Om ni är en familj eller kanske ett kompisgäng som vill få chans att få personlig hjälp i er yogapraktik, men ändå yoga tillsammans, då är detta för er. Priset gäller för 2 personer. För varje tillkommande person upp till 5 st tillkommer 450kr.

Boka