Marie


Hej, välkommen hit!

Jag heter Marie och arbetar här på Lilla Kliniken med samtalsstöd/vägledande samtal, taktil massage och andlig healing. Jag är socionom med psykoterapeutisk kompetens och har tio års erfarenhet av samtalsstöd. Taktil massage är en mjuk och omslutande massage. Den ger avslappning, förebygger stress och kan hjälpa till vid sömnsvårigheter, trauma och smärtproblematik. Andlig healing är en kärleksfull, kraftfull och helande energi. Den är en direkt koppling till de högre nivåerna av medvetenhet.

Boka genom att klicka på knappen under respektive beskrivning, väl inne i bokningssystemet kan du ändra val av behandling. Om du har frågor kontakta mig via mail marie.wengelin@gmail.com

Stödsamtal/Vägledande samtal

Jag arbetar främst utifrån KBT (Kognitiv beteendeterapi) och ACT (Acceptance and Commitment Therapy), men har min grund i ett relationellt perspektiv. Vi träffas första gången för ett orienterande samtal, där du berättar om din situation och vad du önskar stöd i. Vi kan sedan göra en behandlingsplan, om du önskar det. Du är såklart även välkommen att boka enstaka sessioner.
Pris: 850 kr/h

Boka

Taktil massage

En mjuk och omslutande massage som berör huden och har en avslappnande effekt. Du kan välja helkropp 60 min, rygg 30 min, fot 30 min och hand 30 min.

Pris: 750 kr/h


Boka

Andlig healing

Den här healingen genomförs liggande på massagebänk, under en filt. Den kan även genomföras på distans, då du slappnar av hemma eller på någon annan lugn plats. Jag börjar med en chakrabalansering och blir därefter vägledd. Energin går dit där den bäst behövs.

Pris: 450 kr på plats eller på distans

Boka