No Stress

Hitta mer balans i livet


Dagtid leder vi mindre kurser med slutna grupper. Dessa tillfällen får du alltså följa med samma gäng under perioden och möjligheten att kunna hitta samtal och stöd i varandra. Du kommer att få öva dig på att slappna av och känna efter vad som verkligen pågår där på insidan av dig. Vi guidar dig med rörelse avslappning, meditation, samtal och mer för att stötta dig i processen att hitta fokus och ny kraft. Det behövs för att orka göra de förändringar som krävs för att komma vidare från en lång tid av utmattning eller stress.

Kursen riktar sig främst till dig med en lång sjukskrivning bakom dig, hel eller deltid spelar ingen roll. Även du med känningar av stress är varmt välkommen att anmäla dig.

Klasserna kommer främst ske utifrån golvet och yogamattan men det finns stol om du behöver använda bara den eller växla mellan. För oss är det viktigt att du får de verktyg du behöver för att kunna närvara det är 80% av jobbet att bara dyka upp. Resten kommer enklare och de gånger du behöver vila kan du lägga dig ner och bara vara hela klassen om du önskar det.

Det är en fin del av vägen tillbaka att träffa andra som är motiverade att gå samma väg som dig. Efter övningarna bjuder vi på en kopp the.

Kostnad: Du bestämmer priset.

Välkommen!

PS. No Stress onsdagar 19.00 är omdöpt till Be Human och du hittar med information HÄR


Önskar du utöver dessa tillfällen få personliga samtal eller coaching är du välkommen att
ta kontakt med Jenny, Anna eller Carolina och boka detta separat.
jenny@www.lillayogastudion.se
anna@www.lillayogastudion.se
carolina@www.lillayogastudion.se


Jenny

Mindfulness, Mediyoga och Meditation

Jag är i grunden utbildad till kundaliniyogainstruktör och har sedan lagt till flera utbildningar. Ibland är det vilan, pausen och avslappningen som är den mest effektiva vägen. För mig är det det större perspektivet, hälsa, medvetenhet och miljö som ger mig motivation. Men arbetet börjar i det lilla, med myrsteg i rätt riktning. Det är fantastiskt att följa de stora positiva förändringarna som sker hos mina klienter, oftast med väldigt små och enkla medel.
Utöver min roll som gruppinstruktör ger jag möjlighet för enskilda sessioner i coaching kring livet där jag använder mig av yoga, samtal samt läkande massage eller healing för att hjälpa dig en bit på vägen.

Kontakta Jenny via mail till Jenny@www.lillayogastudion.se


Carolina

Beteendevetare, Stresshantering och Mindfulness

För mig är det mycket viktigt att arbeta utifrån ett salutogent (friskt) perspektiv och framför allt fokusera på möjligheterna som ligger framför individen.
Min mest grundläggande värdering är Hela Individen, d.v.s. att utgå ifrån individen, dess erfarenheter och möjligheter och se till dennes helhet. Kroppen, sinnet och själen hör ihop och behöver ha balans för att hela individen ska må bra.
Jag har mitt allra största engagemang i natur och djur och vistas gärna där själv så mycket jag kan, men även en stor del av företaget inspireras av dessa kraftkällor! Vill du läsa mer om mitt arbete kan du kika HÄR.

Kontakta Carolina via mail till NoStress@www.lillayogastudion.se


Anna

Friskvårdsterapeut, massör och coach

Min passion är att stötta och vägleda människor till att nå sin egen potential och kraft. Mer info inom kort.

Kontakta Anna via mail till NoStress@www.lillayogastudion.se