PRISER

Aktuella priser


Terminskurs

SEK1200-2350

Dagtid 2150 kr - Kvällstid 2350 kr - Kortkurser från 1200 kr Heltidspensionär, heltidstudent eller du som bokar 2 eller fler kurser erbjuds rabatt. 200 kr för hel termin, 100 kr för kortkurs.

Drop In & Klippkort

SEK180 & 1600

Drop In dag 165kr - Drop In kväll 180kr - 10-kort 1600 kr, gäller till det är slut. OBS! Ej avbokad klass faktureras med tillägg av fakturaavgift om 50kr.


BOKNINGSREGLER

Bokningsregler är en svår uppgift att skapa, helst skulle jag vara oberoende och välkomna alla att komma och gå som de önskar. Men det funkar inte ekonomiskt för tillfället, därför är det regler nedan som gäller. Jag ber ödmjukt om din förståelse och att du respekterar oss när vi behöver ta betalt för en klass du bokat men inte använt.Bokningsregler för HELA terminskurser.Anmälan till en terminskurs är bindande, bokningsavgiften är 500kr/kurs och återbetalas ej vid avbokning. Du får en faktura per mail i samband med att din plats bekräftas. Mail hamnar lätt i spam, därför är det bra om du lägger till bokning@lillayogastudion.se i dina kontakter.
Önskar du information på fakturan meddelar du det direkt vid bokningen i meddelanderutan. Betalning genom Actiway och Wellnet meddelas här, utebliven notis betyder att du godkänner en vanlig faktura från Lilla Yogastudion.
ALLA ändringar på redan skrivna fakturor debiteras med 250kr, även de fall ångerrätten faller in. Ångerrätten gäller då du avbokar kursen 14 dagar efter DU skickat din beställning. Friskvård återbetalas ej med hänvisning till Skatteverket. Efter uppstart av kursen återbetalas endast avgiften vid uppvisande av läkarintyg som påvisar att du inte kan delta i alternativa kurser som löper parallellt med din bokade kurs.
Du förbinder dig att avboka enstaka klasser minst 4 timmar innan start för att kunna använda den för bokning av ny klass. ALLA ändringar sker genom Timecenter och vi undanbeder alla sms, mail, messenger, Facebook och instagram gällande din närvaro.

Jo, vi bryr oss väldigt mycket om dig men det tar tid och energi att kika efter meddelanden i alla dessa forum. Du kan ta igen korrekt avbokade klasser på terminskurser, endast under den terminen du bokat. Alltså inte spara några tillfällen till terminen efter. Du kan inte heller boka workshops eller behandlingar sen ersättning.

Bokningsregler för Drop In, klippkort & presentkort.Terminsklasser kan avbokas via Timecenter 4 timmar innan klassen startar. Dyker du inte upp kommer det att utgå en faktura på 180kr för klassen samt faktureringsavgift, oavsett om du har Drop In, klippkort eller presentkort. Plats på terminskort förfaller, ingen faktura utgår. Vi har ofta långa kölistor och med en liten studio behöver vi se till att bokade platser betalas. Workshops är ej avbokningsbara, faktura kommer per mail efter workshopen om du inte betalt på annat sätt. Behandlingar bokade på Lilla Kliniken skall avbokas 24h innan besökstiden.