SCHEMA HÖSTEN 2020

Terminen startar 17 augusti

Klicka på schemat nedan så kommer du till bokningen för HELA terminskurserBoka Drop In
Drop In-bokningen öppnar 16 augusti. Du kan av- och omboka fram till 4h innan utsatt tid.


Boka Workshops & Event
Kalendarium och bokning.
Höstterminen startar vecka 34 och avslutas vecka 50. Det är uppehåll för höstlov. Schema på Timecenter är alltid uppdaterat och du får påminnelser inför aktuella klasser dagen innan.

Presentation av kurser

Bokningsregler

Information om hur det funkar på Lilla Yogastudion

På Lilla Yogastudion bokar du en eller flera kurser som du vill delta i genom att klicka antingen på schemat eller under beskrivningen nedan. Att boka en kurs innebär att du automatiskt sätts upp på det antal tillfällen som kursen innebär i vårt bokningssystem. Du kommer se dina tillfällen i samband med att terminen startar. Om du inte kan närvara har du möjlighet att av- eller omboka dessa senast 4 timmar innan klassen startar. Därefter anses du som deltagande. För att lättare kunna hålla koll på dina tillfällen får du vid första tillfället ett Terminskort som du ska ha med varje gång, oavsett om du går på ordinarie eller ersättande. Du har ansvar för ditt kort, det ersätt mot en avgift på 50 kr kontant på plats. När du bokar en terminskurs gäller det just för den terminen du bokat, du kan alltså inte ta igen missade tillfällen en annan termin, eller på Lilla Yogastudions workshops, föreläsningar eller Klinikens utbud.

Var noga med att läsa bokningsregler!

När du bokar din kurs kommer du få en kopia direkt till din mail, leta i spamfiltret om du inte ser det mailet. Vi kommer bekräfta din plats efterhand och där efter dyker även en faktura upp via mail. TÄNK PÅ att meddela om du ska betala via Actiway, Wellnet eller annat sätt när du bokar, då behöver vi ditt personnummer för att kunna hantera din betalning. Ändringar av betalsätt debiteras med 250kr. Din plats är garanterad först när den är betald. Önskar du kvitto för friskvård anger du detta vid bokningen. Friskvård återbetalas ej!
Vi förbehåller oss rätten att hänvisa dig att ta igen missade och inställda på övriga terminsschemat. Vid händelser som vi inte kan förutse kan du ta del av delar av vårt utbud via webbaserat material.
Ändringar i schema kan komma att ske.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.