SCHEMA VÅREN 2020

Terminen startar 20 januari

Klicka på schemat nedan så kommer du till bokningen för HELA terminskurserBoka Drop InBoka Workshops & Event
Här kan du läsa om och boka det som händer utöver våra löpande kurser.
Vårterminen startar vecka 4 och avslutas vecka 20-22. Det är uppehåll vecka 8 för sportlov, påskhelgen 9-13 april samt 30 april och 1 maj. Schema på Timecenter är alltid uppdaterat och du får påminnelser inför aktuella klasser.

Presentation av kurser

Bokningsregler

Information om hur det funkar på Lilla Yogastudion

På Lilla Yogastudion bokar du en eller flera kurser som du vill delta i genom att klicka antingen på schemat eller under beskrivningen nedan. Att boka en kurs innebär att du sätts upp på det antal tillfällen som kursen innebär i vårt bokningssystem. Du kommer se dina tillfällen i samband med att terminen startar. Om du inte kan närvara har du möjlighet att av- eller omboka dessa senast 4 timmar innan klassen startar. Därefter anses du som deltagande. För att lättare kunna hålla koll på dina tillfällen får du vid första tillfället ett Terminskort som du ska ha med varje gång, oavsett om du går på ordinarie eller ersättande. Du har ansvar för ditt kort, det ersätt mot en avgift på 50 kr kontant på plats. När du bokar en terminskurs gäller det just för den terminen du bokat, du kan alltså inte ta igen missade tillfällen en annan termin, eller på Lilla Yogastudions workshops, föreläsningar eller Klinikens utbud.

Var noga med att läsa bokningsregler!

När du bokar din kurs kommer du få en kopia direkt till din mail, leta i spamfiltret om du inte ser det mailet. Vi kommer bekräfta din plats efterhand och där efter dyker även en faktura upp via mail. Tänk på att meddela om du ska betala via Actiway, Wellnet eller annat sätt när du bokar, då behöver vi ditt personnummer för att kunna hantera din betalning. Ändringar av betalsätt debiteras med 250kr. Din plats är garanterad först när den är betald. Önskar du kvitto för friskvård anger du detta vid bokningen. Friskvård återbetalas ej!
Vi förbehåller oss rätten att hänvisa inställd klass till övriga på terminsschemat.
Ändringar i schema kan komma att ske.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.