SCHEMA VÅREN 2022

Uppstart vecka 6

Direktlänk till Drop In-bokning

Du kan av- och omboka fram till 4h innan utsatt tid.


Boka Workshops & Event
Kalendarium och bokning.
Terminen startar förhoppningsvis vecka 6. Avslut beror hur vi behöver anpassa pga restriktioner. Det är uppehåll för sportlovet. Schema på Timecenter är alltid uppdaterat och du får påminnelser inför aktuella klasser.

Presentation av kurser

Bokningsregler

Information om hur det funkar på Lilla Yogastudion

På Lilla Yogastudion bokar du en eller flera kurser som du vill delta i genom att klicka antingen på schemat eller under beskrivningen nedan. Att boka en kurs innebär att du sätts upp på det antal tillfällen som kursen innebär i vårt bokningssystem Timecenter. Tillfällena ser du först dagarna innan kursstart. Om du inte kan närvara behöver du av- eller omboka dessa senast 4 timmar innan klassen startar. Därefter anses du som deltagande. För att lättare kunna hålla koll på dina tillfällen får du vid första tillfället ett klippkort som du ska ha med varje gång, oavsett om du går på ordinarie eller ersättande. Du har ansvar för ditt kort, det ersätt mot en avgift på 50 kr kontant på plats. När du bokar en terminskurs gäller det just för den terminen du bokat, du kan alltså inte ta igen missade tillfällen en annan termin, eller på Lilla Yogastudions workshops, föreläsningar eller Klinikens utbud.

Var noga med att läsa bokningsregler!

När du bokar din kurs kommer du få en kopia direkt till din mail, leta i spamfiltret om du inte ser det mailet. Ta kontakt med oss om du inte fått. Vi kommer bekräfta platser när kursen är full, senast en vecka innan uppstart. Tänk på att meddela om du ska betala via Actiway eller Wellnet, du ansvarar då för att betala din kurs via dessa portaler inom 14 dagar. Notera att betalningar via portaler ej medger tillbakabetalningar eller tillgodokvitto. Om du inte anger någon av dessa betalsätt skickas en faktura som ska betalas inom 14 dagar. Ändring av betalsätt i efterhand debiteras med 250kr. Din plats är garanterad först när den är betald. Vi ber att du uppmärksammar att vi INTE gör återbetalning av påbörjad friskvård, i samråd med skatteverket.
Vi förbehåller oss rätten att vid behov hänvisa dig till onlineundervisning eller övriga klasser på schemat.
Ändringar i schema kan komma att ske.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.